Waar kun je Pirates of the Caribbean kijken?

23/01/2024
|
203
Waldo Taekema
Waldo Taekema

Pirates of the Caribbean is een bekende filmreeks die begonnen is in 2003 met de film The Curse of the Black Pearl. Deze films zijn zeer gewaardeerd door hun hoge gehalte van fantasie en avontuur. Een beetje vergelijkbaar met Game of Thrones alleen dan zonder piraten schepen en een minder diepgaand verhaal. Toch zijn de films zeer bekend en veel mensen willen de Pirates of the Caribbean films nog kunnen kijken, maar hebben geen idee waar je ze moet kijken. Wij hebben voor jou uitgezocht waar jij de filmreeks van Pirates of the Caribbean kan bekijken.

Hoe is Pirates of the Caribbean ontstaan?

De filmreeks Pirates of the Caribbean is ontstaan uit een attractie in de Disney-parken met de naam: The Black Pearl. Het idee was om een film te maken gebaseerd op deze populaire attractie kwam van Walt Disney Pictures en werd voor het eerst gerealiseerd in 2003 met de release van “The Curse of the Black Pearl”. De film was een onverwacht groot succes en introduceerde het publiek aan het onvergetelijke personage van Jack Sparrow. Doordat deze film zo een groot succes was zijn er hierna nog 4 films gemaakt. De filmreeks is sindsdien de perfecte plek geworden als je van avontuur, piraten en exotische locaties houdt. De films bevatten een mix van humor, actie en onvergetelijke personages zoals Johnny Depp (Jack Sparrow) of Orlando Bloom (Will Turner).

Op welke kanalen kan je Pirates of the Caribbean films kijken?

Zoals bekend is de filmreeks van Pirates of the Caribbean oorspronkelijk van Disney. Hierdoor is Disney+ ook de meest voor de hand liggende plek om deze films te bekijken. Zo staan alle 5 films voor jou klaar op deze streamingdienst, maar is het ook mogelijk om het op andere platformen te bekijken. Ook is het nog mogelijk om de films te huren of kopen zoals via Pathé Thuis of de films op DVD/Blu-ray te kopen. Je kan het helaas niet op platformen zoals Prime Video kijken door middel van de rechten, maar je kan er wel alle Fast and Furious films kijken.

Ook interessant  Waar kun je Grey’s Anatomy kijken?
FilmStreamingdienst
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black PearlBekijk de film op disney+
Pirates of the Caribbean: Deadman's chestBekijk de film op disney+
Pirates of the Caribbean: At World's EndBekijk de film op disney+
Pirates of the Caribbean: On Stranger TidesBekijk de film op disney+
Pirates of the Caribbean: Salazar's RevengeBekijk de film op disney+

Hoe is het afgelopen met Johnny Depp?

Het was een tijd terug overal in het nieuws te vinden: Johnny Depp VS Amber Heard. Dit was dan ook het enige wat je tegenkwam in het nieuws, maar uiteindelijk is de rechtszaak gewonnen door Johnny Depp. Voor de liefhebbers van de filmreeks van Pirates of the Caribbean is er echter ook heel verdrietig nieuws uitgekomen, want Johnny Depp had laten weten in een persbericht dat hij nog altijd boos was op Disney. Aangezien Disney de eigenaren zijn van de Pirates of the Caribbean zal er dus helaas nooit meer een film uitkomen met Johnny Depp als Jack Sparrow. Voor velen is dit natuurlijk slecht nieuws, want zonder Johnny Depp is er geen Pirates of the Caribbean.

Een andere film voor jong en oud kijken? Misschien is Coraline iets voor jou! Bekijk hier waar je Coraline kunt kijken.

Recent

Waar kun je sedumplanten het beste plaatsen voor maximale groei?

14/06/2024

Waar kun je medicijnen inleveren voor hergebruik?

30/05/2024

Waar kun je het beste een foto laten maken?

30/05/2024

Waar kun je het beste een blusmiddel plaatsen?

08/05/2024

Waar kun je duurzame woonartikelen vinden?

07/05/2024

Meer in deze categorie

Waar kan je Gossip Girl kijken?

Waar kan je Coraline kijken?

Waar kun je The Summer I Turned Pretty kijken?

Waar kan je fall kijken

© Copyright Waarkunje 2024
hello world!