Waar kan je Fast and Furious kijken?

11/01/2024
|
92
Waldo Taekema
Waldo Taekema

Fast and Furious is een Populaire filmreeks die boordevol actie en spectaculaire auto stunts zit. Het verhaal draait meestal om straatracers die betrokken raken bij illegale activiteiten zoals straatraces en misdaden. De films zijn ideaal voor de echte adrenaline junkies die van veel actie, snelle auto’s en achtervolgingen houden. De films zijn over de hele wereld bekend en worden jaarlijks nog heel vaak gekeken, maar waar kun je Fast and Furious nu kijken? Wij hebben alle opties voor jou op een rijtje gezet.

Welke kanalen kan je het beste gebruiken?

Het is natuurlijk een filmreeks die iedereen kent en heeft gezien, maar toch kijken we de films elk jaar weer. Tegenwoordig wordt het steeds lastiger om alle films op één platform te kunnen bekijken. Je hebt namelijk geen zin om constant van platform te moeten wisselen. Zo staan alle films tegenwoordig nog op Prime Video en op Pathé Thuis. Dit zijn dus ook de ideale websites om jouw eigen binge avond op te hebben. Zo kan je lekker blijven zitten op de bank en de hele avond ervan genieten.

Wat kan je verwachten in de films?

Fast and Furious staat natuurlijk bekend om de snelle auto’s, spannende stunts en heel veel actie. De eerste paar films waren vooral gefocust op snelle motors, illegale straatraces en de autoriteiten te slim af zijn. Dit is dan natuurlijk niet te vergelijken met de Formule 1 races die tegenwoordig overal te bekijken zijn. Naarmate de filmserie uit begon te breiden werd het voor de crew lastiger om alles te gaan doen. Uiteindelijk moest de familie van acteur Vin Diesel en zijn handlangers samen gaan werken met de politie en justitie. Dit werd uiteindelijk gedaan om grotere vissen te vangen. Het samenwerken werd echter afgedwongen, want anders moesten ze zelf de bak in vanwege alle illegale activiteiten wat ze hebben uitgevoerd.

Ook interessant  Waar kan je South Park kijken?

Het tragische einde

Uiteindelijk bleef het niet alleen bij de films, maar werd het ook een levensstijl van de acteurs. Zo is er helaas in 2013 een ongeluk gebeurd waarbij Paul Walker om het leven kwam. Na het ongeluk heeft de wereld helaas afscheid van Paul Walker moeten nemen nadat hij niet meer uit zijn auto kon komen die over de kop was geslagen en vlam vatte. Na de tragische dood van Paul Walker zijn er nog 3 films gemaakt, maar deze roepen toch een ander gevoel op vanwege de afwezigheid van Paul Walker.

Voor de liefhebbers

Het is natuurlijk logisch dat de Fast and Furious films een speciaal plekje hebben in het hart van een actie liefhebber, maar het is echter ook mogelijk om soortgelijke films en series te blijven kijken nu de filmserie is beëindigd. Zo kan je nog altijd films als Baby Driver, Drive en Highway Racer kijken, echter heb je nu meer zin om niet echt op te hoeven letten kan je er altijd nog voor kiezen om series zoals South park of Fresh Prince of Bel Air te gaan kijken.

Meer populaire filmreeksen bingewatchen? Bekijk dan eens onze blog: waar kun je After We Collided kijken. Wij maken alle streamingdiensten inzichtelijk zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van de film! Ben je een serieliefhebber? Klik hier om te zien waar je Grey's Anatomy kunt kijken.

Recent

Waar kun je het meeste vuil in je bedrijfspand vinden?

22/02/2024

Waar kun je waterstof tanken? 

22/02/2024

Waar kun je The Summer I Turned Pretty kijken?

15/02/2024

Waar kan je fall kijken

13/02/2024

Waar kan je Creed 3 kijken?

09/02/2024

Meer in deze categorie

Waar kun je The Summer I Turned Pretty kijken?

Waar kan je fall kijken

Waar kan je Creed 3 kijken?

Waar kan je she’s the man kijken?

© Copyright Waarkunje 2024
hello world!