Waar kan je love Island uk kijken

12/01/2024
|
140
Waldo Taekema
Waldo Taekema

Ben je ook zo’n tv-drama fan en kan je niet wachten tot je weer kan beginnen met love Island uk kijken? Dat begrijpen we helemaal! We vertellen je in deze blog alle mogelijkheden om de serie te kunnen volgen. Zo hoef je geen enkel moment van jouw favoriete programma te missen. Gezien niet alle series op tv worden uitgezonden vragen velen zich af waar de serie te zien is. Dat en meer vertellen we in deze blog! Pak je favoriete snacks en limoncello erbij en laten we samen de opties verkennen, zodat jij kan beginnen met binge-watchen.

Love Island uk kijken: wat houdt deze reality serie in?

Love Island is een Britse reality serie. Een groep singles verblijft in een immense villa aan het strand. De locatie verandert jaarlijks. De essentie van de serie is dat deze singles elkaar beter leren kennen. Uiteindelijk vormen ze bepaalde banden met personen waardoor ze met hun favoriete persoon kunnen koppelen. Het koppel dat wint, ontvang een prijs van maar liefst 50.000 pond! Dit zorgt voor veel drama tussen alle romantiek door.

Waar kan je love Island uk kijken in 2024?

Niemand wil de nieuwste aflevering van zijn favoriete reality-serie missen. Dat hoeft ook niet, want wij hebben alles voor jou op een rij gezet. Het is best lastig om uit te zoeken waar je series als love Island en friends kunt kijken. Daarom helpen we jou graag bij deze zoektocht. Allereerst voor onze dutchies: love Island uk kijken doe je gemakkelijk op Videoland. Het voordeel van dit abonnement is dat je het gemakkelijk terugkijkt. Dus, ben je groot fan en wil je eerdere seizoenen bekijken? Dan kan dit allemaal via Videoland. Je hoeft dus niet afhankelijk te zijn van de uitgezonden afleveringen op tv. Andere mogelijkheden zodat jij de serie in Nederland kan kijken is middels ITV of Hulu.

Ook interessant  Waar kun je The Summer I Turned Pretty kijken?

Love Island uk kijken met een VPN

Ben je heerlijk aan het overnachten in de Ardennen of op vakantie in het buitenland? Vraag je je nu af waar je de serie kan bekijken? Daar hebben wij een oplossing voor. Als je bijvoorbeeld een videoland abonnement hebt worden meestal programma’s geblokkeerd zodra je niet in Nederland bent. De oplossing is om een VPN te gebruiken. Hiermee doe je alsof je telefoon zich in Nederland bevindt. Zo blijf je toch in het buitenland toegang krijgen tot jouw abonnement. Op deze manier kan je lekker blijven genieten van jouw favoriete serie op vakantie! Mocht dit niet lukken hebben we een aanrader die jou ondertussen zoet zal houden, de film fall. We vertellen je hier waar je deze film kunt kijken!

Waar kan je de serie wereldwijd bekijken?

Ben jij een dutchie, maar woon je nu in het Verenigd Koninkrijk, de VS, Canada of Nieuw-Zeeland? Dan zetten we hier ook uitgebreid neer waar jij van de serie kan genieten. Ontdek waar je love Island uk in jouw land kan kijken:

Waar je love Island kan bekijken in het Verenigd Koninkrijk

Als je je in het Verenigd Koninkrijk bevindt kan je de serie het best via de online streamingdienst ITVX bekijken. Streamen via deze dienst is gratis. De enige benodigde informatie zijn jouw adresgegevens bij het aanmaken van een account.

Waar kan je love Island uk kijken in Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland zijn seizoenen 7 tot 9 te bekijken op de streamingdienst NEON. Hiervoor heb je een IP-adres in Nieuw-Zeeland nodig én een account. Mocht je het willen uitproberen kan je een gratis proefperiode van een week aangaan.

Ook interessant  Waar kan je she’s the man kijken?

Waar kan je love Island uk kijken in Canada

Canadezen kunnen op de streamingdienst Hayu de serie bekijken. Hierop staan vooralsnog seizoenen 5 t/m 9. Elk seizoen gaat een maand na de uitzending op Hayu in première. Dus, waarschijnlijk kan je dit ook verwachten voor seizoen 10.

Waar kan je love Island uk kijken in de Verenigde Staten

Als je in de Verenigde Staten verblijft zijn alle afleveringen te bekijken op Hulu. Hier worden dagelijks afleveringen toegevoegd. Ook kan je hier van alle vorige seizoenen genieten. Wat al helemaal fijn is aan deze streamingdienst, is dat je een gratis proefperiode van een maand kan afnemen. Zo kan je 1 seizoen in ieder geval gratis bingen 😉

waar kan je love island kijken

Waar kan je de reality show bekijken in Europa?

In Europa is de uk versie van de serie enkel in Frankrijk en Duitsland beschikbaar.  In Frankrijk kun je de serie kijken via 6play. Hier zijn echter niet alle seizoenen beschikbaar, maar de afleveringen zijn wel gratis te bekijken. De Duitse lezers kijken de show op RTL+, ook wel TVNOW genoemd.

Een leuk feitje is dat we ons waarschijnlijk gauw weer kunnen verheugen op een nieuw seizoen! In het Verenigd Koninkrijk bekijken ze namelijk vanaf 15 januari de nieuwe singles. Dus ook wij kunnen de serie dit jaar weer terug op een van onze streamingdiensten of tv verwachten.

Recent

Waar kun je sedumplanten het beste plaatsen voor maximale groei?

14/06/2024

Waar kun je medicijnen inleveren voor hergebruik?

30/05/2024

Waar kun je het beste een foto laten maken?

30/05/2024

Waar kun je het beste een blusmiddel plaatsen?

08/05/2024

Waar kun je duurzame woonartikelen vinden?

07/05/2024

Meer in deze categorie

Waar kan je Gossip Girl kijken?

Waar kan je Coraline kijken?

Waar kun je The Summer I Turned Pretty kijken?

Waar kan je fall kijken

© Copyright Waarkunje 2024
hello world!