Waar kun je naar een medium en hoe werkt het?

Waldo Taekema
Waldo Taekema

De zoektocht naar meer spirituele connectie blijft in zijn populariteit stijgen. Veel mensen benaderen mediums vooral omdat ze graag antwoord willen op levensvragen. Ook zijn er mensen die met overleden dierbaren willen communiceren of simpelweg meer willen weten over hun toekomst. Maar waar kun je naar een medium en hoe werkt dat dan? In deze blog vind je het antwoord!

Wat is een medium?

Een medium is een spiritueel persoon die beweert te kunnen communiceren met de spirituele wereld. Je kan ze simpel gezegd als tussenpersonen zien tussen de fysieke en spirituele wereld. Mediums blijken informatie te kunnen ontvangen van overleden dierbaren, engelen en andere spirituele ingevingen. De informatie kan betrekking hebben tot het heden, verleden of gebeurtenissen in de toekomst.

Waar kun je een medium vinden?

In Nederland vind je mediums niet gemakkelijk, maar toch zijn er verschillende manieren om er een te vinden:

  • Online zoeken: op het internet kan je via verschillende zoekmachines mediums in jouw omgeving vinden. Ook zijn er online platforms waar mediums hun diensten beschikbaar stellen. Het voordeel van een online medium is dat je er meestal enorm veel recensies van vindt. Als je geen medium in Nederland vindt of bij jou in de buurt, kan je nog altijd een online sessie houden met een medium.
  • Spirituele evenementen: overal op de wereld en in Nederland worden regelmatig spirituele evenementen georganiseerd. Hier is het mogelijk om kennis te maken met mediums en zelfs een kort consult te krijgen. Dit is dus een ideale manier om een medium te vinden en direct persoonlijk te ontmoeten!
  • Doorverwijzingen van vrienden: als je vrienden ervaring hebben met een medium, kunnen zij je waarschijnlijk doorverwijzen. Dit geeft je tegelijkertijd een vertrouwd gevoel doordat jouw dierbaren goede ervaringen hebben gehad.
  • Spirituele winkels: veel spirituele winkels bieden diensten aan van mediums. Op deze plekken komen mensen vaan samen om hun spirituele reis te ontdekken.
Ook interessant  Waar kun je je huis mee upgraden?

Hoe gaat een reading te werk?

Nu het duidelijk is waar je een medium kunt vinden, laten we kijken hoe ze te werk gaan:

  • Energie. Mediums geloven dat alles gebeurt op basis van energie. Ze stemmen ook af op de energie van de persoon die zij readen. Ze kunnen ook hun energie gebruiken om contact te maken met de spirituele wereld. Vaak is dit het startpunt van zo’n sessie.
  • De betekenis van het engelengetal 11: tijdens een sessie hebben bepaalde engelengetallen zoals 11 een unieke betekenis. Dit getal staat meestal voor spirituele verlichting. Het geeft aan dat je op de goede weg bent en dat de engelen jou begeleiden. Het kan een teken zijn om meer op je intuïtie te vertrouwen.
  • Communicatie: eenmaal verbonden met de spirituele wereld, ontvangt de medium informatie. Deze informatie komt in de vorm van beelden, geluiden, gevoelens of woorden. Ze dienen als boodschappers en worden aan de client doorgegeven. Zo'n boodschap ontvangen kan best spannend zijn. Je hartslag kan dan ook flink te keer gaan. Bereid je van te voren voor door te ontdekken waar je je hartslag kunt voelen en hoe te kalmeren.
  • Interpretatie. De reader bepaalt hoe de ontvangen informatie wordt vertaald naar een betekenisvolle boodschap. Vaak vereist dit een combinatie van intuïtie, kennis en ervaring.
  • Afsluiting. Nadat de boodschap bij je is overgebracht sluit de medium de sessie af. De sessie wordt afgesloten door de verbinding te verbreken tussen onze en e spirituele wereld.

Houd in gedachten dat niet alle mediums op dezelfde manier werken. De ervaring kan dan ook variëren van medium tot medium. Kies dus een medium uit waar jij je op je gemak voelt!

Ook interessant  Waar kun je het beste mee aankomen?

Recent

Waar kun je het meeste vuil in je bedrijfspand vinden?

22/02/2024

Waar kun je waterstof tanken? 

22/02/2024

Waar kun je The Summer I Turned Pretty kijken?

15/02/2024

Waar kan je fall kijken

13/02/2024

Waar kan je Creed 3 kijken?

09/02/2024

Meer in deze categorie

Waar kun je het beste de ramen mee wassen?

Waar kun je alle feestdagen vinden? 

Waar kun je terecht als je een nieuwe woning gaat kopen?

Waar kun je monster energy kopen?

© Copyright Waarkunje 2024
hello world!