Waar kan je Creed 3 kijken?

09/02/2024
|
167
Waldo Taekema
Waldo Taekema

Heb je een fascinatie voor boksen en ben je op zoek naar een film die je adrenaline doet stijgen? Dan moet je zeker de Creed serie eens een kans geven. De serie bestaat op dit moment uit drie delen namelijk: Creed 1, Creed 2 en Creed 3. Creed 3 kun je nog niet overal kijken, maar wij hebben voor je uitgezocht waar je hiervoor terecht kan. Benieuwd waar je Creed 3 kunt kijken? Dat gaan we voor je uitzoeken!

Waar kun je de film online kijken?


Creed 3 is een meeslepende filmserie die de erfenis van de legendarische Rocky-films voortzet. Waar kan je creed 3 kijken? De film is verschillende streamingplatforms te vinden. Voor fans van de boksfilm series is het cruciaal om te weten waar je Creed 3 kunt streamen. Laten we eens kijken naar de beschikbare opties:

Op dit moment is de film alleen beschikbaar op Amazon Prime Video. Je hebt de keuze uit twee soorten abonnementen: het basis- en standaardabonnement. Met het basisabonnement betaal je een maandelijks bedrag van €5,99 en kun je op één apparaat tegelijk kijken. Met het standaardabonnement betaal je €7,99 per maand en kun je op maximaal 3 schermen tegelijk kijken. Hieronder vind je een handig overzicht van waar je Creed 3 kunt kijken.

✔️Amazon Prime VideoCreed 3 is beschikbaar op Amazon Prime Video voor abonnees, met een maandelijks abonnement variërend tussen €5,99 en €7,99.
✅ Pathé Thuis
Sinds 4 mei kun je Creed 3 op Pathé Thuis bekijken. Huren kan al vanaf €2,99 , dan heb je wel de sd versie. De HD versie kost €3,99
💿Bol.com:Je kunt ook de dvd of Blu-ray van Creed 3 bestellen op Bol.com.
💿Amazon.nlZowel de dvd als Blu-ray van Creed 3 zijn verkrijgbaar op Amazon.nl.
❌NetflixCreed 3 is niet beschikbaar op Netflix.
❌VideolandOok op Videoland kun je Creed 3 niet vinden.
❌Ziggo Movies & SeriesVoorheen stond Creed 3 op deze service, maar sinds 31 december 2021 is dit niet meer het geval.
❌Disney+Disney+ biedt geen Creed 3 aan, omdat de distributierechten elders liggen.

Streaming informatie

TitelCreed III
Jaar2023
SoortActie-film
Duur1 uur en 57 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Drama
RegisseurMichael B. Jordan
CastTessa Thompson, Michael B. Jordan, Jonathan Majors, Mila Kent, Wood Harris, Florian Munteanu, Phylicia Rashad
creed 3 online kijken

Wat is het verhaal van Creed 3?


Creed 3 volgt het verhaal van Adonis Creed, de zoon van de legendarische bokser Apollo Creed. Adonis is vastbesloten om in de voetsporen van zijn vader te treden en een bokskampioen te worden. De film verkent zijn strijd, zowel binnen als buiten de ring, terwijl hij vecht tegen zijn eigen demonen en tegenstanders in de bokswereld. Het unieke aan Creed 3, is dat het boksen gecombineerd wordt met diepgaande verhaallijnen en emotionele wendingen. In deze filmreeks wordt het klassieke boksverhaal nieuw leven ingeblazen met een moderne twist.

Ook interessant  Waar kan je she’s the man kijken?

Net als bij de vorige Creed films, draait bij Creed 3 het verhaal om doorzettingsvermogen, opoffering en de zoektocht naar identiteit. De film laat zien dat echte overwinningen niet alleen worden behaald in de ring, maar ook in het leven daarbuiten. Met een mix van hartverscheurende momenten en opwindende boksscènes is Creed 3 een film die zowel boksfans als liefhebbers van meeslepende verhalen zal aanspreken.

Films zoals Creed 3


Als je genoten hebt van Creed 3 en op zoek bent naar vergelijkbare films, kun je kijken naar andere boksfilmreeksen zoals Rocky en Southpaw. Natuurlijk kun je ook kijken naar zowel Creed 1 als Creed 2. Deze films bieden een vergelijkbare mix van actie, drama en inspirerende verhalen. Voor degenen die meer willen verkennen in het boksgenre, zijn deze films zeker het bekijken waard. Dus, als je op zoek bent naar een avontuurlijke film die je hart sneller doet kloppen en je meesleept in het leven van een bokser, dan is Creed 3 zeker een aanrader.

Series zoals Creed 3

Zoals je al kon lezen, is Creed 3 een bijzondere film. Niet zo zeer wegens de setting, maar vooral door de manier waarop het verhaal verteld is. De film zit boordevol spanning, drama en actie, wat zorgt voor een ongekende kijkervaring bij een boksfilm. Er zijn ook geen boksseries die in de buurt komen van dit spektakel. Het meest voor de hand liggend zou dan nog Cobra Kai zijn, al gaat dit over MMA in plaats van boksen. Hierin vind je ook een uitgebreid verhaal vol drama, spanning en actie. Buiten Cobra Kai, is Game of Thrones een goede aanrader al gaat dit totaal niet over boksen. In deze serie staat namelijk macht corruptie , drama en actie centraal. Verglijkbaar dus met de elementen uit Creed 3.

Ook interessant  Waar kun je The Rookie kijken?

Recent

Waar kun je sedumplanten het beste plaatsen voor maximale groei?

14/06/2024

Waar kun je medicijnen inleveren voor hergebruik?

30/05/2024

Waar kun je het beste een foto laten maken?

30/05/2024

Waar kun je het beste een blusmiddel plaatsen?

08/05/2024

Waar kun je duurzame woonartikelen vinden?

07/05/2024

Meer in deze categorie

Waar kan je Gossip Girl kijken?

Waar kan je Coraline kijken?

Waar kun je The Summer I Turned Pretty kijken?

Waar kan je fall kijken

© Copyright Waarkunje 2024
hello world!