Waar kun je Game of Thrones kijken?

31/01/2024
|
68
Waldo Taekema
Waldo Taekema

Heb je een rijke fantasie en droom je vaker over de middeleeuwen, draken en andere mythische wezens? Combineer dit met een stukje politiek, machtsmisbruik en psychologie en je hebt Game of Thrones. Deze serie, die enkele jaren geleden al het laatste seizoen heeft gehad, is nog steeds populair onder de liefhebbers van het "fantasy genre". In deze blog gaan wij het hebben over waar je Game of Thrones kan kijken en waar de serie precies over gaat.

Waar kun je de serie online kijken?

Game of Thrones is een epische fantasieserie, die gebasseerd is op de "a song of fire and ice" boekenreeks van George RR Martin. Het is dan ook niet te vergelijken met een realistische serie als Grey's Anatomy. Deze serie is bovendien op evenveel platformen te zien als game of thrones. Liefhebbers van fantasieseries zullen zich waarschijnlijk afvragen, 'waar kun je game of thrones nou eigenlijk kijken?'. Laten we dat voor je beantwoorden!

Op dit moment is de serie alleen te kijken op HBO Max, in het verleden was dit anders. Qua abonnementen heb je hierbij de keuze uit twee soorten: het basic en standaard abonnement. Bij het basic abonnement betaal je €5,99 per maand en kun je maximaal op een apparaat te gelijke tijd kijken. Bij een standaard abonnement betaal je €7,99 per maand en kun je maximaal op 3 schermen tegelijkertijd kijken. Hieronder hebben wij een handig overzicht van waar je Game of Thrones kunt kijken.

✔️Hbo maxAlle acht seizoenen staan op HBO max en de kosten per maand variëren tussen de €5,99 en €7,99 per maand
💿 Bol.comAlle seizoenen van Game of Thrones zijn te bestellen op Bol.com voor zowel dvd als Blu-ray
💿 Amazon.nlVoor zowel Blu-ray als dvd zijn de dvd boxen van Game of Thrones op Amazon.nl te vinden
❌ Amazon primeAlle acht de seizoenen van Game of Thrones staan op Amazon Prime in Verenigde Staten. In Nederland zijn ze helaas niet te kijken
❌ NetflixOp Netflix staat geen Game of Thrones en er wordt verwacht dat dit zo zal blijven
❌ VideolandOok op Videoland staat geen Game of Thrones
❌ Ziggo Movies & SeriesEerst stond Game of Thrones op deze service, maar sinds 31 december 2021 is dit niet meer van toepassing
❌ Disney+Heeft geen Game of Thrones en zal dit ook nooit krijgen. De uitzendrechten liggen namelijk bij Warner Bros en niet The Walt Disney Company
Game of Thrones kijken waar

Wat is het verhaal van Game of Thrones?

"Game of Thrones" is een spannend verhaal dat zich afspeelt in een fantasiewereld waar verschillende families strijden om de macht. Deze families, zoals de Starks, Lannisters en Targaryens, hebben elk hun eigen doelen en uitdagingen. Ze willen allemaal de IJzeren Troon veroveren, die de ultieme macht geeft over het rijk Westeros.Het verhaal zit vol verrassingen en wendingen. Belangrijke personages kunnen plotseling verdwijnen, en de plot neemt vaak onverwachte richtingen. Naast menselijke personages zijn er ook fantastische elementen zoals draken en een enorme muur van ijs die geheimen verbergt.

Ook interessant  Waar kun je alle feestdagen vinden? 

De strijd om de macht is het centrale thema, maar "Game of Thrones" gaat ook over vriendschap, familiebanden, eer en verraad. Het laat zien hoe complex relaties kunnen zijn, vooral wanneer macht en ambitie in het spel zijn. In totaal heeft Game of Thrones 8 seizoenen en 73 afleveringen, vooral de epische verhaaltelling en diepgaande personages maken dit een van de betere series ooit.

Series zoals Game of Thrones

Wil je graag vergelijkbare series als Game of Thrones kijken? Probeer dan eens House of the Dragon, deze prequel speelt honderden jaren voor de evenementen van Game of Thrones af. Sommige karakters zullen zowel in Game of Thrones als House of the Dragon te zien zijn. Naast House of the Dragon, kun je ook eens kijken naar Lord of the Rings; The Rings of Power of The Wheel of Time. Beide kun je vinden op Primevideo. Zoek je iets met fantasie, maar ook humor? Bekijk dan eens waar je de Pirates of The Carribbean films kunt kijken. We weten je met elke genre te helpen! Dat wil zeggen dat we ook aan onze sportliefhebbers weten te vertellen waar je formule 1 kunt kijken.

We hopen dat je snel een platform gevonden hebt om de serie op te bekijken, veel bingeplezier!

Recent

Waar kun je het meeste vuil in je bedrijfspand vinden?

22/02/2024

Waar kun je waterstof tanken? 

22/02/2024

Waar kun je The Summer I Turned Pretty kijken?

15/02/2024

Waar kan je fall kijken

13/02/2024

Waar kan je Creed 3 kijken?

09/02/2024

Meer in deze categorie

Waar kun je The Summer I Turned Pretty kijken?

Waar kan je fall kijken

Waar kan je Creed 3 kijken?

Waar kan je she’s the man kijken?

© Copyright Waarkunje 2024
hello world!