Waar kan je South Park kijken?

19/07/2023
|
2625
Waldo Taekema
Waldo Taekema

Als je een fan bent van animatieseries die aan de grove kant kunnen zijn, is de kans groot dat je bekend bent met South Park. Deze show, die al jarenlang bestaat, staat bekend om haar scherpe humor en kritiek op alles in de maatschappij. Als je je afvraagt waar je South Park kunt kijken, ben je niet de enige! In deze blog vertellen we je van alles over South Park en waar je het kunt kijken! Op dit moment zijn er twee simpele mogelijkheden waarmee je de serie kunt bekijken: Televisie en de South Park website.

De serie

waar kan je  south park kijken

South Park is een Amerikaanse animatieserie die voor het eerst werd uitgezonden op 13 augustus 1997. De show volgt het leven van vier jongens - Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman en Kenny McCormick - die in het fictieve stadje South Park in Colorado wonen. De serie staat bekend om haar satirische toon, controversiële onderwerpen en humor die geen onderwerp onbesproken laat. De serie heeft ongeveer 320 afleveringen verdeeld over wel 26 seizoenen! Het 26e seizoen van de serie werd namelijk in februari 2023 uitgebracht. Als beginnende South Park kijker heb je dan ook veel afleveringen om doorheen te werken!

South Park heeft veel van haar populariteit te danken aan de humor die het programma omarmt én de relevantie van de onderwerpen. Doordat de serie vrij simplistisch geanimeerd is, duurt het ongeveer een week om een nieuwe aflevering te maken. Dit zorgt ervoor dat South Park afleveringen kan uitbrengen die over super relevante onderwerpen gaan en dit is een groot verschil met andere series.

Ook interessant  Waar kan je Harry Potter kijken?

Streamen

Waar South Park vroeger beschikbaar was op een aantal streamdingdiensten, net zoals Harry Potter, is dat nu niet meer het geval in Nederland. Je hoeft je echter geen zorgen te maken, want South Park is nog steeds gemakkelijk te bekijken. Op dit moment zijn er twee manieren waarop je South Park kunt kijken.

Televisie

Allereerst kun je South Park tot op de dag van vandaag nog volgen op televisie. Dagelijks is het te bekijken op Comedy Central, een zender die (bijna) iedereen heeft binnen zijn of haar pakket. Hier vind je regelmatig nieuwe afleveringen, maar kom je vaak ook herhalingen tegen van afleveringen uit het verleden.

Website

Wanneer je South Park graag op volgorde wilt kijken of op je eigen momenten, kun je terecht op hun website. Hier kun je namelijk alle afleveringen vinden die ooit uit zijn gebracht en kun je dus in alle rust South Park kijken. Het is volledig gratis om deze website te gebruiken, je zult alleen af en toe een reclame te zien krijgen.

VPN

South park streamen

Hoewel South Park in Nederland niet meer beschikbaar is op streamingsdiensten, is dit in andere landen wel het geval. Zo zijn er landen waar HBO Max de rechten heeft op de serie en dús is het mogelijk om South Park te streamen. Hiervoor heb je wel een hulpmiddel nodig, namelijk een VPN.

Met een VPN kun je je internetlocatie verplaatsen naar ieder land op de wereld. Als je dit doet, denkt HBO Max dat je in een ander land bent en kun je dus South Park wél streamen via hun website.

Ook interessant  Waar kun je poppers kopen?

Ben je wellicht geïnteresseerd in andere blogs van onze website, bekijk dan zeker ook onze blog over Waar kan je floaten? of Waar kun je het noorderlicht zien?

Recent

Waar kun je sedumplanten het beste plaatsen voor maximale groei?

14/06/2024

Waar kun je medicijnen inleveren voor hergebruik?

30/05/2024

Waar kun je het beste een foto laten maken?

30/05/2024

Waar kun je het beste een blusmiddel plaatsen?

08/05/2024

Waar kun je duurzame woonartikelen vinden?

07/05/2024

Meer in deze categorie

Waar kan je Gossip Girl kijken?

Waar kan je Coraline kijken?

Waar kun je The Summer I Turned Pretty kijken?

Waar kan je fall kijken

© Copyright Waarkunje 2024
hello world!