Waar kan je Harry Potter kijken?

19/07/2023
|
617
Waldo Taekema
Waldo Taekema

Ben jij een groot Harry Potter fan en wil je nog eens een marathon doen? Of heb je deze geweldige serie films juist nog nooit gezien? In allebei de scenario’s ben je op deze pagina aan het juiste adres!  We zullen in deze blog meer informatie geven over de films zelf en hierna uitleggen waar je nou precies terecht kunt om Harry Potter te kijken!

Over de films

waar harry potter kijken

Harry Potter is een fenomeen dat de wereld heeft veroverd met zijn magische verhalen en betoverende avonturen. Geschreven door de Britse auteur J.K. Rowling, heeft deze reeks boeken en de daaropvolgende films miljoenen harten over de hele wereld veroverd.

De boeken van Harry Potter zijn wereldwijd een zeer groot succes. Ze zijn ondertussen in meer dan tachtig talen vertaald en zelfs meer dan 500 miljoen keer verkocht! Ook de films zijn een zeer groot succes geworden door de jaren heen. Nadat de boeken zo razend populair zijn geworden, werden de films ook met veel enthousiasme ontvangen door de fans. Tegenwoordig zijn de films wellicht nog wel populairder dan de boeken. De serie Harry Potter films heeft namelijk ongeveer 8 miljard euro opgebracht, waardoor het de op twee na grootste filmfranchise in de geschiedenis is.

Dat er veel geld gemoeid is met de hele Harry Potter franchise, is wel duidelijk. Alleen al de hoofdacteur die Harry speelt, Daniel Radcliffe, heeft ongeveer 85 miljoen euro aan zijn rol in de films verdiend. Hij geeft echter zelf aan ‘vreselijk slecht met geld te zijn’. Ondanks zijn grote fortuin, leeft hij zeer zuinig en geeft hij maar weinig geld uit. Bekijk hieronder een video over hoe de Harry Potter cast met hun miljoenen is omgegaan!

Ook interessant  Waar kun je After We Collided kijken?

Streamen

Wil jij nou graag de populaire films van Harry Potter zien? Dan zijn er op dit moment twee streamingdiensten waar je terecht kunt! Harry potter is namelijk momenteel te zien bij Prime Video en bij HBO Max! Op allebei deze websites heb je een abonnement nodig om te kunnen kijken. Het is dus niet

waar kan je harry potter kijken

gratis, maar een Harry Potter marathon is in 2023 nog steeds gewoon mogelijk! De Harry Potter films zijn dus op meer streamingdiensten te bekijken dan South Park. Neem een kijkje bij deze streamingdiensten voor alle Harry Potter films.

Netflix

Waar Harry Potter vroeger altijd op Netflix heeft gestaan, is dit nu helaas niet meer het geval. De meeste mensen hebben wel een Netflix abonnement thuis en konden dus altijd zonder problemen naar de Harry Potter films kijken. Tegenwoordig zijn de films echter allemaal van Netflix afgehaald en zijn de rechten aan andere streamingsdiensten verkocht. De kans dat we dus binnenkort nog een Harry Potter marathon op Netflix kunnen doen, is zeer klein.

Het verhaal

De boeken en films van Harry Potter vertellen het verhaal van een jonge tovenaar. Harry gaat samen met zijn vrienden naar Zweinsteins Hogeschool, een school voor hekserij en tovenarij. Hier maken ze allerlei dingen mee, ontstaan er veel mooie en minder mooie momenten en gaat Harry de strijd aan met Voldemort. De serie is al jarenlang razend populair en de kijkcijfers van de films zijn dan ook torenhoog, geen wonder dat je op dit moment aan het lezen bent over waar je de films kunt kijken, een andere serie dat goed bekeken was is The Rookie. Neem dus maar gauw een kijkje online en in de televisiegids!

Vond je deze blog nou interessant en heb je nuttige informatie kunnen vinden? Neem dan ook zeker even een kijkje bij onze blogs: Waar kun je het leukste winkelen en Waar kun je benzofuran kopen?

Recent

Waar kun je sedumplanten het beste plaatsen voor maximale groei?

14/06/2024

Waar kun je medicijnen inleveren voor hergebruik?

30/05/2024

Waar kun je het beste een foto laten maken?

30/05/2024

Waar kun je het beste een blusmiddel plaatsen?

08/05/2024

Waar kun je duurzame woonartikelen vinden?

07/05/2024

Meer in deze categorie

Waar kan je Gossip Girl kijken?

Waar kan je Coraline kijken?

Waar kun je The Summer I Turned Pretty kijken?

Waar kan je fall kijken

© Copyright Waarkunje 2024
hello world!