Waar kun je alle After films online kijken?

16/01/2024
|
181
Waldo Taekema
Waldo Taekema

De "After"-filmreeks, gebaseerd op de populaire boeken van Anna Todd, heeft een enorme fanbase over de hele wereld verzameld. Als je een fan bent van deze romantische drama's en wilt weten waar je de films kunt bekijken, ben je op de juiste plek. Hier is een overzicht van alle after films en waar je ze online kunt kijken.

Als filmliefhebber en fan van de "After"filmreeks heb je geluk! Er is momenteel een overvloed aan streamingdiensten beschikbaar waarmee je makkelijk kunt genieten van de avonturen van Tessa en Hardin.

Of je nu op zoek bent naar het romantische drama van "After We Collided,"of de wendingen in "After We Fell," Er zijn streamingdiensten voor iedereen.

Hieronder zijn enkele van de beste streamingdiensten waarop je de films kunt bekijken:

After (2019)

Tessa Young is een jonge vrouw die naar de universiteit gaat en verliefd wordt op Hardin Scott, een mysterieuze en rebelse jongeman. Terwijl hun relatie zich ontwikkelt, worden ze geconfronteerd met uitdagingen en obstakels, waaronder persoonlijke conflicten en geheimen uit het verleden.

Hier kun je after online kijken

 • Apple TV
 • Pathé thuis
 • KPN TV
 • Amazon Prime Video
 • Netflix
 • Google Play Films vanaf €2,99
 • YouTube Films

After We Collided (2020)

After We Collided is het vervolg op After. Na hun breuk proberen Hardin Scott en Tessa Young elk op hun eigen manier met de situatie om te gaan. Terwijl Hardin terugvalt in zijn oude gewoontes, vindt Tessa zelfvertrouwen en begint ze aan haar gedroomde stage.

Hier kun je After We Collided online kijken

In andere blog hebben we al antwoord gegeven op de vraag waar kun je After We Collided kijken, maar hier staan alle de streamingdiensten nog op een rijtje.

 • Pathé thuis
 • Google Play Films vanaf €2,99
 • Apple TV Vanaf € 3,99
Ook interessant  Waar kan je Coraline kijken?

After We Fell (2021)

In het derde deel van de After-serie, betreedt Tessa een opwindend nieuw hoofdstuk van haar leven. Ze heeft haar droombaan in Seattle bemachtigd en staat op het punt om te verhuizen. De jaloezie en onvoorspelbare gedragingen van Hardin bereiken een kritiek punt en werpen een schaduw over hun gepassioneerde relatie

"After We Fell" is het derde deel in de reeks en volgt de verdere ontwikkelingen in het leven van Tessa en Hardin.

Waar kun je after we fell online kijken?

 • Amazon Prime Video
 • Pathé thuis

After Ever Happy (2022)

Terwijl Tessa zich klaarmaakt voor haar verhuizing naar Seattle, bereikt Hardins jaloezie zijn hoogtepunt. De onverwachte terugkeer van Tessa's vader en onthullingen over Hardins familie brengen hun relatie nog meer in gevaar

Waar kun je ever happy after online kijken?

 • Amazon Prime Video
 • Pathé thuis

Bekijk hier waar je After ever happy kunt kijken.

Met deze diverse streamingdiensten heb je de vrijheid om de After films te bekijken wanneer en waar je maar wilt. Of je nu op zoek bent naar een avondje romantiek, spanning, of gewoon een meeslepend verhaal, je hebt genoeg opties om uit te kiezen.

Met deze diverse selectie van streamingdiensten heb je de vrijheid om de After films te bekijken wanneer en waar je maar wilt. Dus pak je favoriete snack en geniet van het liefdesverhaal van Tessa en Hardin.

Wil je meer kijkplezier? Dan raden we je onze blog: waar kan je Fast and Furious kijken of waar kan je Gossip Girl kijken aan. Om je alvast te helpen met een andere sport gerelateerde binge-programma hebben we nog 1 tip. Hier: kun je formule 1 kijken. Wij wensen je veel kijkplezier!

Ook interessant  Waar kan je Friends kijken?

Recent

Waar kun je sedumplanten het beste plaatsen voor maximale groei?

14/06/2024

Waar kun je medicijnen inleveren voor hergebruik?

30/05/2024

Waar kun je het beste een foto laten maken?

30/05/2024

Waar kun je het beste een blusmiddel plaatsen?

08/05/2024

Waar kun je duurzame woonartikelen vinden?

07/05/2024

Meer in deze categorie

Waar kan je Gossip Girl kijken?

Waar kan je Coraline kijken?

Waar kun je The Summer I Turned Pretty kijken?

Waar kan je fall kijken

© Copyright Waarkunje 2024
hello world!