Waar kun je The Rookie kijken?

24/01/2024
|
322
Waldo Taekema
Waldo Taekema

Ben je fan van misdaad en drama? Dan is de serie The Rookie wellicht iets voor jou! Houd je meer van romantische drama's? Klik dan hier. Het is een Amerikaanse televisieserie en is een wereldwijde hit geworden. Heb je de serie al eens bekeken en zou je ze allemaal nog een keer willen zien? Of gaat er een nieuwe wereld voor je open en wil je The Rookie voor het eerst bekijken? Waar kun je The Rookie kijken? Dat hebben we voor jou uitgezocht in deze blog. Lees snel verder!

Serie The Rookie online kijken

In 2018 werd de serie voor het eerst uitgezonden in het genre ‘Misdaadkomedie’. Tegenwoordig zijn er velen streamingdiensten waar je series op kunt kijken. Waar kun je The Rookie bekijken? Wij hebben een aantal streamingdiensten op een rij gezet en voor jou uitgezocht waar je de serie kunt bekijken.

Videoland

Je kunt de serie The Rookie kijken op streamingdienst Videoland. Om series en films op Videoland te kunnen bekijken moet je een abonnement afsluiten. Je kunt de eerste 14 dagen gratis uitproberen en vervolgens betaal je €11,99 per maand voor een premium abonnement. Je kunt ook een Plus abonnement voor €9,99 of een Basis abonnement voor €4,99. Het verschil tussen de drie abonnementen is dat je bij Premium en Plus reclamevrij kan streamen. Bij basis heb je reclame erbij. Daarnaast kun je met 4 schermen tegelijk Videoland kijken bij Premium, 2 bij Plus en 1 bij Basis.

Netflix

Op de streamingdienst Netflix kun je vier seizoenen bekijken van The Rookie. Om de series op Netflix te bekijken heb je een abonnement nodig. Er zijn drie verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen. Voor een Premium abonnement betaal je €15,99 per maand, je krijgt de beste beeld- en geluidskwaliteit en je kunt op 4 apparaten tegelijk naar Netflix kijken. Een Standaard abonnement kost €11,99 per maand, je krijgt een geweldig beeld- en geluidskwaliteit en kunt op 2 apparaten tegelijkertijd kijken. Er is ook een Basic abonnement dat je €7,99 per maand kost. Je krijgt een goed beeld- en geluidskwaliteit en kunt maar op 1 apparaat streamen.

Ook interessant  Waar kun je alle After films online kijken?

Bol

Wil je liever geen abonnement afsluiten? Het is ook mogelijk om de serie te kopen op dvd of Blu-ray via bol.com. Houd er rekening mee dat de serie meerdere seizoenen heeft en je dus meerdere dvd’s moet bestellen. Heb je thuis nog de mogelijkheid om dvd’s te bekijken? Dan kun je ervoor kiezen om alle dvd’s te bestellen van The Rookie.

Waar gaat The Rookie over?

The Rookie is een waargebeurd verhaal van John Nolan. Hij is vastbesloten om politieagent te worden voor de LAPD, nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood. Hij meldt zich aan bij de politieacademie om zijn leven weer zin te geven en laat daarbij zijn aannemersbedrijf achter. Op zijn nieuwe werk is hij de oudste ‘rookie’, ook wel nieuweling genoemd. John Nolan moet zijn weg zien te vinden in een wereld van onvoorspelbaarheid. In de serie ga je zien hoe John er alles aan doet om zijn carrière te laten slagen en daarbij is de vraag of het hem gaat lukken. Niet iedereen zit namelijk op hem te wachten.

We wensen je veel plezier bij het kijken van The Rookie. Is Friends helemaal jouw ding? Lees dan hier onze blog over waar je Friends kunt kijken.

Recent

Waar kun je sedumplanten het beste plaatsen voor maximale groei?

14/06/2024

Waar kun je medicijnen inleveren voor hergebruik?

30/05/2024

Waar kun je het beste een foto laten maken?

30/05/2024

Waar kun je het beste een blusmiddel plaatsen?

08/05/2024

Waar kun je duurzame woonartikelen vinden?

07/05/2024

Meer in deze categorie

Waar kan je Gossip Girl kijken?

Waar kan je Coraline kijken?

Waar kun je The Summer I Turned Pretty kijken?

Waar kan je fall kijken

© Copyright Waarkunje 2024
hello world!